tirsdag 31. desember 2013

Nytt år og masse nye muligheter


Da er planleggingen av det nye året godt i gang. Først er det varetelling og januarsalg, så er det ut i verden for å finne nyheter og masse inspirasjon. Gleder meg til å søke etter nye skatter i Paris, og finne det som ikke alle de andre har:)) i dag er det ikke lett å være først ute med de spennende interiørene, mange er som meg, på leting etter det spesielle, men tror at Paris er rette plassen å starte letingen på.


Jeg og Nina,som skal være med meg på messen denne gangen, får noen hektiske men spennende dager, skal bo på  Grand Hotel i sentrum av Paris, nær alle de beste shopping stedene og serverdighetene, bare det er med på å gi oss påfyll av tips og ideer, samt masse inspirasjon.

I Paris på Maison & Objet messen  finner man leverandører som Tom Dixon, Dome Deco, Kare Design, Tine K m.flere som har spennende interiører. Og størrelsen på messen er mange  ganger så stor som den på Lillestrøm så det blir lange dager...

Skal være flink til å oppdatere dere underveis med bilder fra messen.

Ønsker dere alle ett riktig godt nyttår, og et spennende nytt år.
Har dere tips om hvilke leverandører vi bør ta en ekstra kikk på i Paris, så kom gjerne med innspill, setter pris på det.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar