søndag 27. desember 2015

Oj oj snart jul

Å så dårlig samvittighet jeg har for at det blir så lite tid til å blogge, style og å være mere på sosiale medier.  Siden vi flyttet butikken midt på torget i byen vår, har dagene bare blitt borte... Her er det mye mere mennesker innom hver dag, og en må snu og vende om i butikken for å finne ut hva og hvordan man ønsker å ha det der.

Og i dag, på vår første søndagsåpne dag, kom det masse folk i sentrum. Skikkelig koselig at så mange familier tok turen til byen. I sentrum hadde vi nisse, grøt, gløgg, twist mm, så alle koset seg. I tillegg ble det en fin handledag.

Og vi var så heldig å fikk besøk av flinke Anikken som tok flere flotte bilder i butikken. Alltid koselig når hun har tid til å hjelpe oss med å ta bilder. I den travle hverdagen "ser vi ikke skogen for bare tre", derfor er det flott at hun stikker innom. Her er noen av bildene hun tok i kveld...Nesten alt dette finner du i vår nettbutikk www.interiorgalleriet.net, foruten varene fra Missoni Home. Disse får vi ikke selge på nettet, men bare ta kontakt så kan vi ordne det på andre måter om du ønsker en flott pute derfra, eller de superfine handukene de har.

Ha en superfin adventstid alle sammen... Blir bedre tid til blogg etter jul😊Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar