lørdag 26. april 2014

Mange småmøbler i butikken

God kveld alle sammen.
For ei uke, her skinner solen som om vi skulle være i juni, og turistene er allerede begynt å komme til vår kjempeflotte gate i Mosjøen,Sjøgata der vi holder til:))

Og det er veldig hyggelig når samme kundene som var hos oss i fjor, også stopper i år for å komme å hilse på og kanskje handle litt:))

Butikken vår som er på ca 120 kvadrat rommer flere små rom, og det er ikke like lett bestandig å få vist frem alt vi selger, blandt annet møblene blir oppfattet mange ganger som "utstillingsmøbler" fordi at de blir lastet ned med andre varer. Mange vet ikke at vi faktisk selger møbler også:) selv om vi selger veldig godt med blandt annet småbord.

Har tatt meg en runde i butikken bare med telefon og tatt bilder av noen av bordene som vi har inne nå, men vi har også mulighet til å skaffe flere om det skulle være noe spesielt du er ute etter.

Her er et lite utvalg;Her er det bilde av to sorte bord som er satt sammen, disse er lik det hvite bordet på bilde nr 3.
Dette er i fargen brunsort, men finnes også i ren sort på lager.

Flere av disse finnes også i andre farger enn det som er vist her.

Bordene ligger ikke ute på nettbutikken, men er det noen du skulle ønske mere opplysninger på eller å kjøpe så bare ta kontakt så ordner vi det.

Da skal jeg kose meg med litt lørdagsgotte og konsert på tv.

Riktig god helg til dere alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar