søndag 11. mai 2014

God søndag alle sammen

For en super helg det har vært. Koselig arbeidslørdag med mange flotte kunder i butikken, og fått tid til å gjort noen endringer i butikken.

Har fått hjelp til å demontere det store spisebordet fra Riviera som har stått ei stund i utstillingen, og skal sende det til en kjempeglad kunde på mandag. Så da blir det å flytte litt om på de andre bordene til vi får inn mere nye varer. Skal legge ut bilde litt senere.

Har fått plantet litt uteblomster i noen av krukkene fra Riviera Maison og TineK, så disse skal jeg få ut på trappen mandag. Krukkene finnes i butikken vår og i flere størrelser.

Hadde tenkt å beise platten utenfor butikken i dag, men må nok i allefall vente til i ettermiddag fordi det har regnet og platten har blitt våt😒 tror disse krukkene vil passe fint til den grå fargen jeg skal ha platten i.

Det er mange som er ute å reiser nå, og her er noen tips om hva du kan ha med deg på turen.

Fra Lisbeth Dahl er det nå kommet inn noen flotte toalettmapper, som også blir brukt til pengepung mm. Kjempefine og i flere størrelser, i fargene sort, pudderrosa og kobber/gull glam.

Fin størrelse å ha med seg når en skal ut å reise. 

Vil også anbefale dere de flotte vinglassene fra Riviera i plast som er supre å ha med seg i kofferten. Det er ikke alltid det er vinglass i leiligheten eller rommet man leier, så disse er perfekte å ta med. 
De ligger også i vår nettbutikk og du finner de her

Og fra Tine K har vi lekkre hånduker som er kjempefine til badelaken, med god kvalitet og som ikke veier en masse.
 

Disse finner du også i vår nettbutikk her

Nå får jeg se til å få laget frokost, Ha en trivelig søndag, og kos dokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar