torsdag 7. april 2016

INTERIØR GALLERIET 5 ÅR

Da var jubileumssalget godt i gang her på Interiør Galleriet. Det har vært godt oppmøte og mange gode tilbud både i dag og i går! Vi har vartet opp med kaffe, kaker og annet godt til våre fantastiske kunder.
Dette er bilder fra før salget startet oppe på loftet, så utvalget vil være noe redusert, men vi har fortsatt mange flotte kupp. I butikken har vi også mange eksklusive tilbud i anledning jubileumet.

- 50% på diverse mat- og kjøkkenprodukter.
- 25% på alt av belysning (lamper/lampeskjermer)
- 25% på toalettmapper 
- 15% på sengetøy
- 15% på alt fra Missoni Home
- 15% på alt fra Jonathan Adler
- Spisebord nå 9000,- (før: 16500,-)
- 50% på benk
- pluss diverse andre møbler (stoler, puffer osv.)

Vi har også konkurranse under salget og vil gjerne at så mange som mulig deltar. Det har allerede vært mange flotte bidrag, men jo flere, jo bedre!
- Følg siden vår på instagram og Facebook.
- Ta bilde av dagens innkjøp og legg ved hashtag #InteriørGalleriet5år og #InteriørGalleriet. Det trenger ikke være en salgsvare.
- Jo flere bilder du poster, jo større er sjansen for å vinne!

Ettersom vi har bestemt oss for å ha salg på lørdag også, må vi utsette trekningen av vinner til mandag 11/4. Premien er et gavekort hos oss på 1000kr. Vi gleder oss til å se mange flotte, kreative bidrag, så her er det bare å peise på!

Som sagt, så har vi valgt å utvide salget litt og ha åpent på loftet på lørdag også. Det vil si at det i morgen, fredag 8/4 er stengt oppe, men vi har fortsatt de samme tilbudene vi har hatt nede under jubileumet i butikken. Vi kommer til å sette ned varene på loftet drastisk til lørdag. Det vil si at alt skal vekk! Vi venter masse nye varer som skal ut i butikken som gjør at det må ryddes plass.

Gleder oss til å se dere :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar