mandag 4. april 2016

LAGERTØMMING

Da var det lenge siden vi blogget sist, og det har rett og slett vært skyld i lite tid og mye forandring. MEN, jaggu er det godt å være tilbake!

Kommer til å bloggen hyppigere fremover, sånn at våre fantastiske kunder lettere kan holde seg oppdatert på alt som skjer.

I det siste har vi fått inn haugevis med nye, freshe varer. Både møbler og interiør. Vi har ansatt ei ny frøken og gjort om butikken gradvis.

I disse dager driver vi å forbereder oss til 5 årsdag for Interiør Galleriet, og i den anledning kjører vi på med lagertømming. Vi skal kvitte oss med gammelt, for å få plass til alt det nye. Vi kommer til å kjøre tilbud på alt fra belysning til møbler, pynt til sengetøy. Mye av alt blir satt ned i pris, så det er bare å glede seg. Ettersom vi har mye varer som skal bort, har vi tatt i bruk loftet for å sette opp salget.

Her finner dere all nødvendig informasjon:
Anbefaler dere å være tidlig ute, for de beste varene forsvinner alltid først. Vi gleder oss og kommer til å servere kaffe og noe å bite i for anledningen! Salget blir som sagt onsdag og torsdag denne uken fra 10:00-18:00. 

Håper å se så mange kjente og ukjente fjes som mulig! Ses på Interiør Galleriet :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar