mandag 11. juli 2016

Galleria uken over


Da er en vanvittig bra uke over, og selv om sommeren er her for fullt, ble det en liten down i dag på butikken....Galleria Uken har, som den bruker å være....fantastisk.
Mange kommer hjem til Mosjøen for å være med, unge som gamle, og det er alltid like koselig å få besøk i butikken.

Men nå må man begynne å planlegge høstens innkjøp.... Noen innkjøp er allerede gjordt, men ikke alle.
Paris er den riktige plassen hvor man finner det siste og kuleste, men ikke alle kundene våre er like opptatt av det nye som vi som jobber i det hele tiden.... Og når vi handler inn nyheter i Paris så vet vi det, at det vil gå ca ett år før trenden kommer til Norden hvist den kommer.....så her er det lett å gjøre feil om en ikke safer hele tiden....


Men fra vår flotte leverandør Riviera Maison slår det skjelden feil... Her fyker julekulene ut nesten før vi har fått de inn, og de er flinke på høstvarene også... Så disse gleder vi oss til å få i butikken i oktober.

Gleder oss til å dele trendene for høsten med dere etter hvert, messen i Paris er i august/september, så da vil dere bli oppdatert.



Vi har laget til sommersalg i butikken, så sjekk vår nettbutikk eller stikk innom oss på torvet i Mosjøen, her kan dere gjøre noen gode kupp....

Ha fine dager i sommervarmen😊





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar